Uitstekende dienst na verkoop

Zijn er nog vragen over het gebruik of installatie dan probeert onze dienst na verkoop u zo snel mogelijk verder te helpen.

Wij helpen u graag!

Loopt er iets fout?

Er kan weleens iets fout gaan bij de fabrikant, onderweg, bij montage of in ons magazijn. Wij proberen met de meest dienstverlenende en correcte merken en leveranciers samen te werken maar we kunnen nooit verhinderen dat er eens iets fout loopt.

Maar wij proberen het probleem samen met u zo snel mogelijk op te lossen. Bezorg ons via email info@stesha.be duidelijke informatie, uitleg, foto’s zodat wij snel kunnen reageren en u het ontbrekende, beschadigde of juiste artikel kunnen omruilen of u bezorgen.

Zoals steeds proberen wij problemen in de toekomst te vermijden en kijken we na waar het precies is misgelopen.

Garantie

In België geld er een standaard 2 jaar fabrieksgarantie op alle artikelen, indien dit niet zo is wordt dit vermeld bij het artikel. Indien u een probleem hebt met een product contacteer ons dan onmiddellijk via info@stesha.be zodat wij u verder kunnen helpen en het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Defecte of beschadigde goederen mogen naar ons ter herstelling worden toegestuurd, de eventueel transportkosten zijn ten koste van de klant, u kan de goederen eveneens binnen brengen in onze winkel. Let wel doe dit enkel nadat wij u gevraagd hebben de goederen te bezorgen.

Wanneer een artikel niet meer kan hersteld worden wordt dit door een gelijkaardig artikel vervangen onder garantie.

Garantie vervalt wanneer wij vaststellen dat er opzettelijk schade werd toegebracht of wanneer het artikel niet meer in originele staat is. Garantie en slijtage mogen niet verward worden.

Serviceformulier

Om u zo snel mogelijk verder te kunnen helpen vragen wij u het serviceformulier in te vullen en ook foto’s toe te voegen zodat alles voor ons duidelijk is en er geen verwarring ontstaat.

U kan dit Serviceformulier doormailen naar info@stesha.be, controleer uw gegevens zodat wij u vlot kunnen contacteren.

Van zodra wij uw Serviceformulier ontvangen hebben ontvangt u van ons een bevestiging voor goede ontvangst.

Download hier het Serviceformulier

Wens je op de hoogte te blijven van onze laatste promoties, nieuwe producten, etc…?